Субота, 18.05.2024, 19:13
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

18.07.17р у дитсадку «Розвивайко» пройшов День ласунчиків до Всесвітнього дня шоколаду. В дитинстві всі діти полюбляють солодке. Та і дорослих спокушають солодкі продукти. Але ж чи корисні вони для здоров ... Читати далі »

Переглядів: 761 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 19.07.2017 | Коментарі (0)

Триває в розпалі літньо -оздоровчий сезон. Кожного дня дитсадок «Розвивайко» радо зустрічає малечу. Вихователі невтомно влаштовують тематичні розваги для малят, щоб забезпечити фізично-здоровий спосіб життєдіяльності дітей . 07.07.17р у ДНЗ відбулася тематична спортивно-музична розвага «Фрукто - ягідний сезон» (вихователь Савіна А.І, студентка НДУ ім. Гоголя. …) Під час розваги малята показали свої інтелектуальні здібності, фізичні якості та покращили свій емоційний настрій. Діти потрапляли у різні ситуації , та разом з казковим героєм Попелюшкою вирішували їх. Це були цікаві естафети «Хто швидше збере фрукти-ягоди», «Зваримо компот», «Прикрасимо святковий пиріг».

Переглядів: 392 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 11.07.2017 | Коментарі (0)

Триває в розпалі літньо -оздоровчий сезон. Кожного дня дитсадок «Розвивайко» радо зустрічає малечу. Вихователі невтомно влаштовують тематичні розваги для малят, щоб забезпечити фізично-здоровий спосіб життєдіяльності дітей . 07.07.17р у ДНЗ відбулася тематична спортивно-музична розвага «Фрукто - ягідний сезон» (вихователь Савіна А.І, студентка НДУ ім. Гоголя. …) Під час розваги малята показали свої інтелектуальні здібності, фізичні якості та покращили свій емоційний настрій. Діти потрапляли у різні ситуації , та разом з казковим героєм Попелюшкою вирішували їх. Це були цікаві естафети «Хто швидше збере фрукти-ягоди», «Зваримо компот», «Прикрасимо святковий пиріг».

Переглядів: 409 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 11.07.2017 | Коментарі (0)

. Цікаве свято Капелюшків відбулося 22.06.2017р в ДНЗ "Розвивайко". Ведуча свята Будакова О.П. запросила:Червону Шапочку , веселого Клоуна до малят на свято. Діти разом з героями грали в різні ігри, змагались, кожна дитина демонструвала свій оригінальний капелюшок. Навіть отримали медалі : "Найбільший капелюшок", "Найменший капелюшок", "Найяскравіший капелюшок", "Найкумедніший капелюшок", "Найнезвичний капелюшок".Не обійшлося на святі і без національного оберегу – української хустки,що носили наші бабусі. Діти старшої групи виконали національний « Танок з хустками».
Переглядів: 444 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 07.07.2017 | Коментарі (0)

У дошкільному закладі 19.01.17р відзначали День Соборності України.

Вихователі провели тематичні  заняття та ранкові зустрічі, де  розповіли малятам про історію виникнення свята Соборності, пригадали українські державні символи, національні пам'ятки України.

Під час заняття-розваги «Україна в нас єдина!» педагоги та діти старшої групи грали в українські народні ігри, виконували мелодії на музичних інструментах. У своїх віршах,піснях та українських таночках вони передали перші почуття національної гордості за красу і багатство рідного краю, за гордий і працьовитий український народ, і мрії про те, якою вони хочуть бачити Батьківщину.

Переглядів: 482 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 19.01.2017 | Коментарі (0)

     08.12.16р у  ДНЗ  №23 до річниці  з Дня народження української художниці  К.Білокур  відбувся  майстер-клас вихователя Будакової О.П.  з проблеми «Інтеграція мистецтв як засіб ознайомлення дошкільників з творчістю Катерини Білокур» Керівник  майстер – класу висвітлила досвід  роботи з ознайомлення дошкільників з творчістю К.Білокур, використанням музики, поезії та ін.. для  підсилення емоційності сприйняття  творів художниці. Ольга Петрівна провела тренінг з використання різних прийомів роботи:вербалізація емоцій,словесні асоціації,вербальні та невербальні етюди,діалоги «всередині» картин,монологи квітів,суперечка квітів і т.д. Далі відбулася робота в групах по моделюванню заняття з ознайомлення з творами К.Білокур та обговорення можливостей використання технологій у професійній діяльності у ... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 19.01.2017 | Коментарі (0)

01.12.16р в ДНЗ  в рамках акції «16 днів проти насильства» вихователь – методист разом із практичним психологом провели круглий стіл за участю педагогі»: "Сім'я і дитина без жорстокості та насильства". Жадько Ю.Г.,психолог, зазначила що проблема  насильства над дітьми є особливо гострою. Сьогодні діти зростають у складний час, коли життя людей зазнає стрімких змін і руйнуються стереотипи, коли норми, установлені моральні принципи зазнають тиску й негативного впливу. Жорстокість, насильство, брутальність дедалі більше нагадують про себе. Усе це не може викликати стурбованості та занепокоєння. Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних причин такої негативної динаміки є жорстоке поводження з дітьми. Дитинство &md ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 01.12.2016 | Коментарі (0)

12.10.16 р у нашому дитсадочку «Розвивайко» напередодні Святої Покрови, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності України відбулося свято «Ми маленькі козачата». Свято Покрови Пресвятої Богородиці - свято християнське і для нас українців,національне. Воно символізує зв'язок поколінь,невмирущість героїчних традицій нашого народу. У  давнину свято Покрови було найважливішим для козаків. Цього дня відбувалася посвята малих козачат. Найбільшою цінністю для кожного козака була родина – мати,батько,хрещені батько й мати. Із великою повагою козаки ставилися до літніх людей. Тому діти середньої та старшої групи з батьками та вихователями готувалися до свята: готували українські костюми, вивчали пісні, вірші, таночки та прикрашали музичний зал. Хоч на дворі  вже  почалися осінні холодні дні, але маленьким козачатам було тепло і радісно від того, що в залі зібралися їхні татусі, дідусі, мами та бабусі. Діти вітал ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 12.10.2016 | Коментарі (0)

27 вересня – Усесвітній День туризму. Сьогодні вихованці старших та середньої груп ДНЗ «Розвивайко» разом з вихователями та батьками із задоволенням ходили у турпохід до Графського парку. Дошкільнята вже багато знають про туризм, спорт та рух, який відіграє важливу роль у житті кожної людини .Адже, не тільки у дитсадку, але і в родинах дітей проходять турпоходи. Любі, батьки, не забувайте про активний відпочинок разом з вашими малюками, адже це так корисно та цікаво! Займаючись туризмом ваша родина матиме змогу більше часу проводити разом з дитиною, зміцнити родинні стосунки, навчити дитину бути витривалою, наполегливою, бережливо ставитися до довкілля.

Переглядів: 418 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 06.10.2016 | Коментарі (0)

22.09.16р  на передодні  Дня Дошкілля та батьківських зборів у молодших групах дитсадка відбулася посвята малюків у дошкільнята. На посвяті були присутні батьки дітей молодшої групи. Для малюків старші дошкільнята підготували музичні привітання: пісню «Ми маленькі дошкільнята», танок «Від Києва до Лубен», пісню «Кучерики», козацький танок.

Пролунали побажання від вихователів  для дітей та їх батьків жити у мирі, адже ми одна сім`я,наш садочок, ви і я!

      Завідувач дошкільного закладу Василенко Людмила Василівна та діти старшої групи вручили малятам-дошкільнятам медалі.

Після посвяти відбулися збори для батьків

Переглядів: 465 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 06.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 »