Субота, 11.05.2024, 12:47
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Жовтень » 13 » День туризму у ДНЗ
15:53
День туризму у ДНЗ

Вже традиційно у ДНЗ №23 до Дня туризму під девізом «Здорова дитина – щаслива родина!» з метою формування еколого- доцільної поведінки і пропагування здорового способу життя були проведені туристичні походи до Графського парку з дітьми середньої та старшої груп.       

      Туристичний похід подобається дітям, оскільки під час походу на них чекає багато цікавих вражень. Спостерігаючи за осінніми змінами їх чарує неймовірна різнобарвна краса природи. Дарують позитивні емоції  зустрічі  з лісовими рослинами та мешканцями: жучками, павучками та іншими осінніми лісовими цікавинками. Діти мають можливість позбирати плоди дерев, осіннє листя та зробити з них  подарунки своїми руками.

     На лісовій галявині на малят чекали казкові персонажі Зайчик та Лісовик. Розважаючись з ними дошкільники  вправлялися у виконанні основних рухів, грали у естафетні  та рухливі ігри. Під час туристичного походу у дітей формуються позитивні морально-вольові  якості, вміння прогнозувати результати власної діяльності та поведінки, розвивається прагнення пізнати навколишній світ, самих себе, свої можливості.

     Саме туризм є однією з найбільш ефективних форм організації оздоровлення, фізичного виховання.

   Немала роль у підготовці до туристичного походу  відводиться і батькам, отримативши завдання від вихователів, повторити правила туристів щодо безпечної поведінки,  а саме головне їм доручається – підготувати рюкзак туриста, в ньому повинно бути найнеобхідніше, від цього  і залежить як саме пройде похід.

   Після походу малята трішки втомлені, але які щасливі повертаються до улюбленого садочка, аби всім розповісти про свою незабутню подорож!

Переглядів: 133 | Додав: dnznizhyn23 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar