Субота, 11.05.2024, 19:19
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Червень » 25 » Кольоровий тиждень
16:09
Кольоровий тиждень

У  ДНЗ №23 «Розвивайко» минулий тиждень був незвичайний, цікавий , веселий та кольоровий , бо кожен день сяяв веселковими кольорами. Діти разом із музичним керівником Вакулік В. М. та вихователями  вирушили у цікаву мандрівку і дізналися, звідки беруться кольори?

    Усі разом   мандрували по чарівній країні кольорів, зустрічали різних казкових героїв,  змагалися з королевою Чорнильдою та виконували її  кольорові завдання, експериментували з кольорами, дегустували овочі і фрукти, грали у різноманітні розвивальні та спортивні ігри.

  Кольоровий тиждень -  це чудовий ефективний проєкт , який допомагає збереженню психічного здоров’я дошкільнят влітку. Веселкові кольори протягом тижня допомагали зняти емоційне напруження, створити позитивний емоційний мікроклімат, атмосферу взаємодопомоги, довіри, доброзичливого спілкування дітей один з одним та дорослими. Адже кожен колір має свою властивість впливати на нашу підсвідомість, почуття, настрій.

        Різнокольоровий тиждень пройшов цікаво, весело і позитивно! Ми дуже вдячні батькам, які підтримали ідею у проведенні такого заходу та подбали про відповідний одяг малят та атрибути.

       Всі діти отримали нові знання та чудовий гарний настрій.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 120 | Додав: dnznizhyn23 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar