Четвер, 02.05.2024, 17:30
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Січень » 19

У дошкільному закладі 19.01.17р відзначали День Соборності України.

Вихователі провели тематичні  заняття та ранкові зустрічі, де  розповіли малятам про історію виникнення свята Соборності, пригадали українські державні символи, національні пам'ятки України.

Під час заняття-розваги «Україна в нас єдина!» педагоги та діти старшої групи грали в українські народні ігри, виконували мелодії на музичних інструментах. У своїх віршах,піснях та українських таночках вони передали перші почуття національної гордості за красу і багатство рідного краю, за гордий і працьовитий український народ, і мрії про те, якою вони хочуть бачити Батьківщину.

Переглядів: 477 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 19.01.2017 | Коментарі (0)

     08.12.16р у  ДНЗ  №23 до річниці  з Дня народження української художниці  К.Білокур  відбувся  майстер-клас вихователя Будакової О.П.  з проблеми «Інтеграція мистецтв як засіб ознайомлення дошкільників з творчістю Катерини Білокур» Керівник  майстер – класу висвітлила досвід  роботи з ознайомлення дошкільників з творчістю К.Білокур, використанням музики, поезії та ін.. для  підсилення емоційності сприйняття  творів художниці. Ольга Петрівна провела тренінг з використання різних прийомів роботи:вербалізація емоцій,словесні асоціації,вербальні та невербальні етюди,діалоги «всередині» картин,монологи квітів,суперечка квітів і т.д. Далі відбулася робота в групах по моделюванню заняття з ознайомлення з творами К.Білокур та обговорення можливостей використання технологій у професійній діяльності у ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 19.01.2017 | Коментарі (0)