Понеділок, 06.05.2024, 13:52
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 29
27 вересня – Усесвітній День туризму. Сьогодні вихованці старших та середньої груп ДНЗ «Розвивайко» разом з вихователями та батьками із задоволенням ходили у турпохід до Графського парку. Дошкільнята вже багато знають про туризм, спорт та рух, який відіграє важливу роль у житті кожної людини .Адже, не тільки у дитсадку, але і в родинах дітей проходять турпоходи. Любі, батьки, не забувайте про активний відпочинок разом з вашими малюками, адже це так корисно та цікаво! Займаючись туризмом ваша родина матиме змогу більше часу проводити разом з дитиною, зміцнити родинні стосунки, навчити дитину бути витривалою, наполегливою, бережливо ставитися до довкілля.
Переглядів: 590 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 29.09.2015 | Коментарі (0)

09.09.15р старші групи ДНЗ №23 разом з вихователями та батьками брали участь у міському екологічному марафоні «Прокинешся зранку – прибери свою планету». Всі учасники зібралися у парку ветеранів по вул.Незалежності, де і була розпочата акція. Вихователі та діти підготували вірші про природу, які були спрямовані на екологічне виховання дошкільників та залучення батьківської громади до даної проблеми. Діти та батьки з вихователями завзято попрацювали у парку, загрібаючи сміття в мішки. За роботу діти отримали солодощі та емоційне задоволення,адже в парку стало значно чистіше. Естафету екологічного марафону прийняли діти та вихователі ДНЗ№ 9.
Переглядів: 474 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 29.09.2015 | Коментарі (0)

21 вересня – День миру. Цього дня у дитсадку було гамірно, адже всі діти неабияк готувалися до проведення мирної акції «Ми за мирне небо, нам війни не треба!»: малювали малюнки, виготовляли голубів миру, вдяглися в український національний одяг. Мир для дошкільнят починається з привітної посмішки, теплого та доброзичливого ставлення педагогів, відчуття безпеки та комфорту, яким вони щоденно оточені в дитсадку. Проведені вихователями тематичні заняття, розповідання дітьми віршів про мир, загальний флешмоб дружби об’єднав малюків у чудовому прагненні до доброти, вміння дружити, розуміти, підтримувати один одного. Символічні голуби миру , яких діти дарували перехожим були наповнені дитячими мріями про чисте, мирне небо , ясне сонце, бажання гратися, радіти, мати поряд і маму ,і тата..
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 526 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 29.09.2015 | Коментарі (0)

01.09.15р. у дитячому садку №23 вихователі зустрічали радо своїх малят, які йшли святково вдягнені,у вишиванках. Для дітей було організоване свято з нагоди нового навчального року «Мандрівка до країни Чарівних Дзвіночків». Діти розповідали патріотичні вірші про символи України, велику країну Знань,виконували танок з прапором, різні інтелектуальні завдання та грали в ігри. На святі були присутні казкові герої Шапокляк та Незнайко,які разом з дітьми розв’язували завдання із Великої книги знань. Завідувач ДНЗ Василенко Л.В. подарувала дітям старшої та середньої групи ключики до Країни Знань, куди їх поведуть їхні вихователі. Після свята діти старшої групи привітали рідний дитсадок зі святом,прикрасивши його жовто – блакитними стрічками.
Переглядів: 597 | Додав: dnznizhyn23 | Дата: 29.09.2015 | Коментарі (0)